0 Kč bez DPH

Zobrazení varianty produktu v e-shopu

Nově jsme přidali možnost určit si pořadí, v jakém se budou jednotlivé varianty produktu zobrazovat v detailu produktu, a taktéž si vybrat variantu, která se bude zobrazovat jako hlavní ve výpisu produktů v kategorii e-shopu. Pojďme se podívat, jak to nastavit. 

V e-shopu na inPage máte již delší dobu možnost přidávat k produktům jednotlivé varianty, např. barvy, velikosti, či typy produktu. Nově si můžete určit, v jakém pořadí se budou jednotlivé varianty v kartě produktu zobrazovat a která varianta se bude zobrazovat na prvním místě. Můžete si tak nastavit vlastní pořadí: buďto podle ceny, anebo si podle pořadí v ve výpisu variant. 

Výběr varianty produktu

Nastavení pořadí variant produktů v kartě produktu

V editaci produktu v sekci /Vlastnosti/ je nově k dispozici výběrové pole s označením Výběr zobrazené varianty, kde můžete nastavit pořadí v jakém se budou jednotlivé varianty produktu zobrazovat.

Na výběr jsou dvě možnosti - Nejlevnější varianta v seznamu a První varianta v seznamu.

Výběr varianty produktu

Vybraná varianta produktu se pak automaticky zobrazuje ve výpisu produktů v kategorii e-shopu.

Výběr varianty produktu 1.png

Nastavení pořadí variant produktů pak provedete v záložce /Varianty/, kde posuvníkem v levé části seznamu určíte pořadí jednotlivých variant produktů.

Výběr varianty produktu 4.png

Závěrem

Věříme, že tato nová funkcionalita vám ještě více usnadní správu produktů v e-shopu a pomůže zlepšit a optimalizovat  prodeje. Kdybyste potřebovali s nastavením pomoci, tak se na nás nebojte kdykoli obrátit ať už e-mailem, anebo telefonicky

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů