0 Kč bez DPH

10. Propojení e-shopu s dopravci

Propojte si váš e-shop na inPage s vybranými dopravci a odesílejte zásilky automatizovaně přímo z vašeho e-shopu. Podívejte se, jaké možnosti napojení na dopravce inPage nabízí.

zasilkovna Zásilkovna

Zásilkovna.cz je česká přepravní společnost, poskytující komplexní logistické služby pro internetové obchody. V současnosti službu využívá tisíce e-shopů z Česka i zahraničí. Zásilkovna disponuje více než 4000 výdejních míst, a to nejen na území České a Slovenské republiky, ale i po celé EU včetně Švýcarska, Ukrajiny a Ruska.

Jak propojit e-shop s dopravcem Zásilkovna

Zaslat Zaslat

Služba Zaslat.cz je relativně nová služba na českém a slovenském trhu, která zprostředkovává napojení na vybrané dopravce (DPD, Fed EX, GLS, TopTrans, TNT, UPS, PPL, WE|DO) a zajišťuje komunikaci s dopravcem a odbavení vaší zásilky. Služba je velice jednoduchá na obsluhu a nastavení. Velkou výhodou je, že zde nemusíte platit žádné předplatné, ale platíte pouze za odbavení konkrétní zásilky. 

Jak propojit e-shop s dopravcem Zaslat

cpost.pngČeská pošta

Díky napojení na dopravce Česká Pošta budete moci odesílat informace o zásilkách dopravci přímo z administrace e-shopu. Napojení slouží především pro typy služeb Balík do ruky, Balík na poštu, Balík do balíkovny.

Jak propojit e-shop s dopravcem Česká pošta


Po napojení vybraného dopravce do vašeho e-shopu se jistě podívejte i na náš článek Správa online zásilek, kde se dozvíte, jak zásilky v e--shopu správně odbavit.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA