0 Kč bez DPH

Animovaný motiv v šabloně AURORA

V šabloně Aurora si nově můžete nastavit animovaný obrázek motivu. Jak na to, se dočtete v tomto našem článku.

 

Podívat se na web

 

U šablony AURORA máte k dispozici již několik možností nastavení pro hlavní obrázek webu (motiv). Jednak je to možnost roztáhnout motiv přes celou stránku, dále pak možnost aktivovat paralax efekt motivu a nově můžete nastavit i animaci obrázku motivu. 

Co je animovaný motiv a k čemu je dobrý

Animovaný motiv webových stránek představuje zajímavý způsob, jak upoutat pozornost návštěvníků. Díky jejich pohybu a interaktivitě mohou zvýšit zájem uživatelů o obsah, který web nabízí, a zároveň přispívají k lepšímu zapamatování značky. Animace přidávají stránkám moderní a živý vzhled, čímž zlepšují celkový uživatelský zážitek.

Nastavení animovaného motivu

V administraci webu vyberte v hlavním menu položku /Vzhled/ a zde pak vyberte možnost Motiv.

Animovaný motiv v šabloně AURORA

 

V dialogu pak vyberete svůj obrázek motivu a následně potvrdíte možnost Povolit animovaný motiv a dialog pak uložíte

 Animovaný motiv v šabloně AURORA

Nastavení animovaného slideru/ carouselu

Animovaný motiv je možné použít i pro vlastní motiv, stránek, ve které použijete slider/ carousel. Pro aktivaci je nutné nejprve aktivovat animaci pro obrázek motivu, viz návod výše a poté vybrat možnost Vlastní motiv, kam odkážete stránku s vlastním motivem jako je např. stránka se sliderem. 

Závěrem

Věříme, že animovaný motiv může výrazně zvýšit návštěvnost a angažovanost uživatelů vašich webových stránek, což je klíčové pro úspěch jakéhokoli webového projektu. Doufáme, že jej budete hojně využívat a díky tomu zlepšíte uživatelský zážitek návštěvníků vašich webových stránek. 

Potřebujete s úpravou či nastavením vašeho webu pomoci? Nebojte se nás kontaktovat , nebo nám napište dolů do komentářů a s nastavením vám rádi pomůžeme. 

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů