0 Kč bez DPH

Přidejte si do stránky libovolný obsah formou dynamické sekce

Nevyhovuje vám to, že fotogalerie, výpis článků, produkty z e-shopu, anebo kontaktní formulář nemůžete umístit na libovolné místo na webu? Tak pro vás máme řešení!  Stačí si do stránky vložit Dynamickou sekci a tyto prvky si přidáte do stránky na libovolné místo. V tomto článku si ukážeme, jak na to.

dynamická sekce

Co je Dynamická sekce

Dynamická sekce je automaticky generovaný obsah, který máte na webu již vytvořen. Jedná se o fotogalerie, složky se soubory, výpis či přehled rubrik, kategorie e-shopu anebo kontaktní formulář. Dynamickou sekci můžete přidat na libovolné místo ve stránce. Reálně tak můžete na jedné stránce zobrazit výpis článků z rubriky, fotogalerii, produkty z e-shopu a kontaktní formulář, což se jistě může hodit.

Přidání dynamické sekce do stránky

Přidání dynamické sekce do stránky provedete velice podobně, jako když chcete přidat do stránky obsahovou šablonu.

Jak vložit dynamickou sekci do stránky

Přidejte stránku s šablonou a klikněte na oddělovač.

dynamická sekce

Následně vyberte možnost Dynamická sekce a přidejte blok do stránky.

dynamická sekce

Do stránky se vám následně vloží blok, který obsahuje informaci, že se jedná o dynamickou sekci. Aby se do daného bloku načítal konkrétní obsah (stránky, produkty, soubory...), tak klikněte na blok s dynamickou sekcí pravým tlačítkem myši a vyberte možnost Nastavení šablony.

dynamická sekce

Zde pak vyberete konkrétní obsah, který chcete do bloku přidat. Můžete přidat fotogalerii, rubriku, kategorii e-shopu, složku se soubory a kontaktní formulář.

dynamická sekce

Po výběru konkrétního typu obsahu máte k dispozici na výběr z konkrétní galerie, rubriky, kategorie, anebo formuláře.

dynamická sekce

U výpisu rubriky, fotogalerií či složek si můžete následně vybrat počet položek, které se do stránky vpíšou.

dynamická sekce

Dialog nastavení následně uložte, a do stránky se začne vypisovat vámi vybraný obsah.

Zobrazení dynamické sekce na webu

V editoru se vám následně zobrazí prázdný blok s informací, že do bloku se načítá vámi vybraný obsah.

dynamická sekce

Vlastní obsah je pak viditelný přímo na webu, anebo přes Náhledový režim.

dynamická sekce

Další možnosti dynamické sekce

Další možností u dynamické sekce najdete pod položkou Ostatní.

dynamická sekce

Zde máte možnost vložit položky, které je vhodné umisťovat např. na úvodní stránku webu. Jedná se o je blogový výpis článků, výpis všech fotogalerií, vstupní stránku e-shopu, úvodní stránku souborů ke stažení anebo zobrazení oblíbených produktů.

 

Dynamický obsah načítaný do dynamické sekce můžete kdykoli změnit, či odstranit. Stačí v editoru kliknout na blok s dynamickou sekcí pravým tlačítkem myši a vybrat možnost Nastavení a zde zvolit jiný zdroj obsahu. Případně po kliknutí pravým tlačítkem myši do bloku vyberete možnost Odstranit šablonu a blok s dynamickou sekcí odeberete.

Závěrem

S pomocí dynamické sekce jste schopni do stránky vložit na libovolné místo např. fotogalerii, či kontaktní formulář. Vaší kreativitě při využití dynamické sekce se meze nekladou. Můžete si tak web opravdu přizpůsobit přesně dle vašich potřeb a požadavků.

Kdybyste potřebovali s nastavením pomoc, tak nás neváhejte kdykoli kontaktovat, anebo nám napište zprávu níže do komentářů.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů