0 Kč bez DPH

Kniha inPage – vytváříme webové stránky

06. 09. 2011

 

Kniha

Kniha je zpracována pro původní verzi administrace. Návody k nové administraci admin2 jsou uvedeny v jednotlivých článcích na blogu.

Pro všechny naše uživatele, kteří tvoří či chtějí tvořit své webové stránky v redakčním systému inPage, máme připravenu knihu, která představuje kompletního průvodce systémem inPage.

Náhled knihy

Knihu inPage - vytváříme webové stránky si zde můžete prohlédnout, přečíst nebo vytisknout.


Prohlížení PDF knihy na našem blogu jsme docílili s pomocí nástroje ISSUU.

 

Kniha je rozdělena na 3 části a slouží k základnímu seznámení se systémem inPage. Po jejím nastudování by každý měl umět s redakčním systémem pracovat a vytvářet nové www stránky či jednoduše upravovat existující.

I. část

První část s podtitulem "začínáme" provází od objednávky až po dokončení jednoduchého průvodce vytvořením nových www stránek.

II. část

Druhá část se již věnuje kompletnímu popisu jednotlivých funkčností administrace inPage.

III. část

Ve třetí části je zmíněn blog týmu inPage a tipy na články.

 

Kniha je ke stažení zde: inPage – vytváříme webové stránky (2,5 MB, formát PDF)

Nedílnou součástí naší knihy je i tento blog, na kterém publikujeme aktuální informace a novinky a hlavně užitečné návody pro tvorbu hezkých webových stránek.

Zaujal vás způsob zobrazení PDF knihy na našich stránkách?
stejným způsobem můžete i vy publikovat PDF dokumenty či katalogy na svých webových stránkách. Jak toho docílit popisujeme v nedávno vydaném článku o publikování PDF dokumentů na stránkách.

 

 

Tým inPage
inPage(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • děkuji

    8. 3. 2012 10:23:54 | eva weber

    Moc děkuji, určitě mi vaše rady zásadním způsobem pomohou. Přeji příjemný den

    Odpovědět

  • Super

    4. 4. 2012 16:00:54 | eva weber

    Díky za knihu a bezva Blog, kde se teprve učím slabikovat, ale moc mě to baví! :-)

    čiperná důchodkyně :-) EW

    Odpovědět

  • Super a děkuji

    5. 4. 2012 9:53:31 | Hana Medková

    Jsme velice potěšení, že je pro Vás blog inPage přínosem při tvorbě vlastních webových stránek. O to více jsme rádi, že můžeme redakční systém inPage nabídnout všem, bez rozdílu věku .) Moc děkujeme za Vaši přízeň, a přejeme mnoho návštěvníků na vašich stránkách.

    Odpovědět

  • Vlastni blog

    8. 11. 2012 12:07:11 | Vladimir Jalc

    Dobry den,prosim o radu jak vytvorit na svych strankach www.rockboulderfilm.cz kvalitni blog,dekuji moc...

    Odpovědět

  • RE: vlastní blog

    9. 11. 2012 9:45:22 | Hana Medková

    Dobrý den, záleží na Vašich konkrétních potřebách a představách. Když si vezmete samotný web www.blog.inpage.cz, vidíte max. možnosti programu inPage jak ten blog vlastně vytvořit. Jde vlastně o web s využitím rubrik, do kterých se přidávají jednotlivé související články. U článků si pak můžete nastavit a povolit komentáře, tzn. celková funkčnost webu bude odpovídat našemu blogu na kterém se nyní nacházíte. Kvalitní blog můžeme říci, tvoří hlavně kvalitní, zajímavý a poutavý obsah. Rozvětvení obsahu na webu je již plně na Vás. Příklad si jednoduše vezměte z našeho blogu inPage, pokud se Vám jeví jako kvalitní.

    Odpovědět

  • inPage

    9. 6. 2013 10:13:33 | Dolák

    Hezký den, už týden řeším vzhled stránek, vkládám dotazy, ale bezvýsledně. Prosím o info proč nelze přidávat stránky, aby web trošku vypadal a MENU mělo asi 7 položek. Hlásí to: "Rubriku nelze přidat, přidělená kvóta byla naplněna" a přitom je tam pouze jedna stránka/rubrika u www.zadluzenefirmy.eu. Prosím o jasné řešení, nikoliv odkazy. Děkuji Dolák

    Odpovědět

  • RE: inPage

    10. 6. 2013 8:26:12 | Vladimír Souš

    Dobrý den, na uvedené doméně je v provozu varianta inPage Mini, kde jsou nastaveny tyto limity http://www.czechia.com/inpage-mini/
    Pokud Vám prostor nedostačuje, doporučiji vám přejít na placenou variantu inPage STANDARD nebo PREMIUM. Více se dozvíte zde: http://www.inpage.cz/produkty/

    Odpovědět

  • Kategorie E-shopu rozbalitelné v menu

    19. 5. 2015 14:06:06 | Vladislav Kubica

    Jak udělám, abych na svém (v inpage) prezentačním webu, kde v Menu budu mít upoutávku na svůj e-shop (v inpage), se mi na kliknutí E-shop rozbalil seznam kategorií v MENU?

    Odpovědět

  • RE: Kategorie E-shopu rozbalitelné v menu

    20. 5. 2015 7:30:48 | Ondřej Jonáš

    Dobrý den,
    pro přidání kategorie Eshopu jako podpoložku menu, stačí přejít do nastavení, nastavení menu a dole u pole Zdroj zvolit kategorie, následně jen kategorii vybrat a zařadit pod položku E-shop.

    Odpovědět