0 Kč bez DPH

Vytvořte si jednoduše kopii stránky

Vytvořili jste si nějakou pěknou stránku a chtěli byste ji opětovně použít na vašem webu? Nechcete ztrácet čas jejím opětovným tvořením? Právě pro vás je v naší administraci k dispozici možnost vytvořit si kopii stránky.

Jak vytvořit kopii stránky

V editaci stránky máte k dispozici odkaz, pomocí kterého uděláte jednoduše kopii vámi vybrané stránky. Stačí rozkliknout tlačítko kopírovat.

Následně jste přesměrováni do nově vytvořené kopie stránky. Kopírovaná stránka má vždy v názvu uvedeno (kopie), to abyste jasně poznali, že se jedná o kopírovanou stránku. Název stránky proto doporučujeme změnit.

Proveďte vlastní úpravy obsahu stránky a kopii stránky uložte. Nyní bude nově vytvořená stránka k dispozici v administraci webu pro případné další úpravy.

Upravte SEO popisky stránky

Po uložení stránky je třeba si stránku opětovně otevřít a upravit zde URL adresu stránky. Tím, že náš systém inPage neumožňuje mít vícero stránek se stejným názvem, tak je do URL adresy vloženo automatem číslo, které slouží k rozlišení jednotlivých stránek.

Doporučujeme tedy si v editaci stránky zobrazit položku SEO a upravit URL adresu odkazu, dle vlastního názvu stránky.

Stránku následně opětovně uložte a zobrazte si její náhled. Zkontrolujte, zdali se v pořádku upravila i URL adresa stránky. Pokud by se vám stalo, že se URL adresa nezměnila, či se stránka nezobrazila, doporučujeme v daném případě provést promazání vyrovnávací paměti. Je totiž pravděpodobné, že se v daném okamžiku ještě změna neprojevila přímo na serveru a takto vlastní aktualizaci odkazu urychlíte.

Závěrem

Doufáme, že tento článek pro vás bude užitečný a pomůže vám opět zjednodušit tvorbu a správu vašich webových stránek

Kdyby vás cokoli zajímalo, tak nám napište dole do komentářů.

Tým inPage
admin(zav)zoner.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů