0 Kč bez DPH

Nechejte AI vytvářet texty pro váš web

Díky nejpokročilejším AI technologiím je tvorba obsahu vašeho webu opravdu nejjednodušší v historii. Pro tvorbu obsahu již nepotřebujete platit profesionální copywritery, nebo trávit svůj drahocenný čas psaním článků. AI v inPage obsah webu vytvoří za vás. V tomto článku si ukážeme jak jednoduše vytvořit článek za pomoci AI na inPage.

Jak vám AI vytvoří novou stránku

Základní funkcí AI v inPage je vytvoření kompletní stránky včetně textů a obrázků dle vámi popsaného zadání. Vytvoření nové stránky je opravdu jednoduché. Pojďme se podívat jak na to:

Tvorba stránky s AI je velice podobná tomu na co jste zvyklí, když přidáváte novou stránku do webu. V administraci vyberete sekci /Stránky/ a kliknete na tlačítko Generovat s AI (BETA)

AI generování textů v inPage

Následně se vám zobrazí dialog, ve kterém zadáte umělé inteligenci několik parametrů, podle kterých vygeneruje obsah a strukturu vašeho článku.

AI generování textů v inPage

Zadání pro umělou inteligenci

1) V prvním kroku je potřeba dát umělé inteligenci zadání, podle kterého vytvoří obsah vaší stránky. Do pole "Popis stránky (Prompt)" stručně popiště to, o čem má umělá inteligence napsat. V našem příkladu jsme umělé inteligenci dali zadání, aby napsala článek na téma: "Pro davinci resolve je nejlepší ASOME studio"

AI generování textů v inPage

2) Ve druhém kroku vyberete rozložení stránky do konkrétních sekcí (obsahových šablon). Stránku můžete poskládat ze tří různých sekcí, do kterých se vygeneruje obsah. Díky tomu bude stránka přehledně členěná a vizuálně zajímavější pro návštěvníky. V našem konkrétním případě jsme stránku nechali poskládat ze sekcí Hlavní nadpis, Obrázek s textem vlevo a Text

AI generování textů v inPage 3.png

+ Další sekce můžete přidat po vytvoření stránky umělou inteligencí.

3) Ve třetím kroku můžete zvolit, zda vám umělá inteligence do stránky vygeneruje i obrázky. Ty jsou ze strany AI generovány do sekcí, které obsahují obrázek jako je například sekce Obrázek s textem, či sekce tři sloupce s obrázkem. V dialogu pro generování obrázků do stránky nejprve vyberete, do jaké fotogalerie se obrázky uloží a nastavíte velikost obrázku (poměr stran) a kvalitu generovaného výsledku naší ZONER AI. Obrázky jsou do stránky generovány podle kontextu vámi zadaného promptu.

AI generování textů v inPage

+ Obrázky můžete po vytvoření stránky vyměnit pomocí naší ZONER AI. Podrobnější info najdete v našem článku: Nechejte AI vytvořit a upravit obrázky pro váš web

4) Ve čtvrtém kroku definujete technické aspekty stránky jako je Název stránky a její zařazení do konkrétní Rubriky.

AI generování textů v inPage

5) V posledním kroku odešlete zadání umělé inteligenci - kliknutím na tlačítko Generovat s AI a necháte ji pracovat na vašem článku. 

AI generování textů v inPage

Umělá inteligence následně zpracuje vaše zadání a během několika vteřin vám vrátí výsledek v podobě kompletně vytvořené stránky dle vašeho zadání. 

AI generování textů v inPage

Výsledek pak vypadá takto:

Kompletní stránka s vygenerovanými sekcemi, texty a obrázky se automaticky uloží a nastaví jako neaktivní. Ve chvíli, kdy stránku budete chtít publikovat na webu, stačí v editaci stránky v záložce /Nastavení/ povolit její zobrazení zaškrtnutím pole Zapnuto.

AI generování textů v inPage 

Nechejte AI generovat texty do existující stránky

Další funkcí našeho AI řešení na inPage je možnost generovat texty přímo do stránky.

Stačí kliknout myší na oddělovač sekcí, a rozkliknout ikonu s razítkem.

AI generování textů v inPage

Zobrazí se vám dialog pro vložení sekce (obsahové šablony) do stránky. Nejprve v poli označeném Šablony vyberete sekci, která se přidá do stránky.

AI generování textů v inPage

V dalším kroku pak dáte zadání (prompt) umělé inteligenci o čem má psát. V našem konkrétním případě při generování obsahu jsme vybrali sekci Tři sloupce s obrázkem nahoře, a jako zadání: Tři hlavní výhody minipočítače ASOME studio

Pokud sekce obsahuje obrázky tak vám AI na inPage automaticky do textu doplní tematické obrázky. V dialogu stačí jen vybrat fotogalerii, do které se obrázky uloží. 

AI generování textů v inPage

Dialog na vytvoření sekce pomocí AI následně uložíte a počkáte několik vteřin, než se obsah automaticky vygeneruje. Výsledek pak může vypadat nějak takto:

AI generování textů v inPage

Obsah vygenerované sekce si pak můžete jednoduše upravit a doplnit přímo v editoru. Nezapomeňte pak stránku s nově přidaným obsahem uložit.

Otestujte si prvotní nasazení AI do InPage a zjistěte, jak se dá během pár vteřin vytvořit profesionální obsah pro váš web. AI se totiž neustále rozvíjí a zlepšuje a my nezůstaneme pozadu a chceme AI na inPage dále rozšiřovat a doplňovat o nové funkce. 

Za jakékoli připomínky a nápady na vylepšení budeme velice rádi. Nebojte se nám napsat do komentářů, nebo na e-mail jak jste s naším řešením pro AI tvorbu obsahu webu spokojeni a jaké vylepšení by si zasloužilo.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Generování textů AI do perexu obrázků a galerií

    1. 7. 2024 21:26:43 | Radek

    Postrádám možnost generování textů AI do perexu obrázků a galerií.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Generování textů AI do perexu obrázků a galerií

      4. 7. 2024 9:22:12 | Tým inPage

      V brzké době bude i tato funkce k dispozici!

      Odpovědět