0 Kč bez DPH

Nová administrace inPage. Vyzkoušejte si ji (admin2)

03. 05. 2016

Zveřejnili jsme novou administraci správy webových stránek inPage. Přepracovali jsme ji do moderního vzhledu, takže vás čeká přehlednější a responzivní design. Administrace je v současnosti spuštěna v beta verzi. To znamená, že neustále pracujeme na jejím vylepšování. Procházet si ji a pracovat s ní ale můžete už teď. Administrace je zatím zveřejněna v českém jazyce, ostatní jazykové mutace postupně přibydou.

Seznamte se s novou administrací a vyzkoušejte si všechny její možnosti. Přihlásíte se jako do té původní. V přihlašovacím rozhraní stačí kliknout na tlačítko NOVÁ VERZE ADMINISTRACE a vyplnit své přihlašovací údaje. Doména a heslo zůstávají stejné.

Bezpečnost na prvním místě

InPage prošla za poslední dva měsíce velkými změnami. Aktualizovali jsme server, na kterém běží, a přešli jsme na nejmodernější technologie. Díky tomu jsou teď webové stránky rychlejší a bezpečnější. Přes 10 000 webů jsme také bezplatně převedli na zabezpečený protokol HTTPS.  A ještě nekončíme.

Další novinkou je zveřejnění nové administrace. Jelikož chceme přispět k vyššímu zabezpečení webů na inPage, je přístup do nové administrace možný pouze přes zabezpečenou doménu. Tedy jen ze stránek, které využívají SSL certifikát a šifrovaný HTTPS protokol. Uživatelé, kteří si deaktivovali SSL certifikát, se do nové administrace nepřihlásí a budou mít k dispozici jen původní administraci.  

Nová administrace a její novinky

Přehledná administrace na mobilu i tabletu

Zásadní změnou, kterou uvítají uživatelé mobilních zařízení a tabletů, je responzivní design správy webu inPage. Administrační rozhraní se přizpůsobí zařízení, ze kterého se do administrace přihlásíte.  Pokud tak budete potřebovat něco nutně upravit či nastavit na svém webu, a nebudete mít k dispozici počítač, můžete se pohodlně přihlásit i přes mobil nebo tablet.

Rozšířené menu a nastavení pro intuitivní používaní

Naším cílem bylo vytvořit přehlednější rozhraní administrace pro rychlejší a snadnější správu obsahu webové prezentace. Všechny funkce původní administrace zůstaly zachovány, přepracovali jsme však některé prvky nastavení do nových položek   v  menu.

V navigační liště přibyly položky Menu (pro jeho rychlou správu) a Struktura (pro práci s prvky webu a pro jejich rozmístění). Proč? Chceme, aby uspořádání nastavení webových stránek bylo logičtější. Navíc jsme do hlavní navigační lišty v administraci přidali ikonku + pro rychlé vložení Stránky, Rubriky, Fotogalerie, Obrázku, Souboru, Produktu a dalších složek. 

Konec složitému hledání produktů – přidali jsme náhledy obrázků

Nově jsme do administrace přidali i náhledy obrázků u produktů v e-shopu. Jedná se o novinku, kterou ocení především majitelé e-shopů na inPage. Náhledy obrázků u produktů urychlí vaše hledání a usnadní orientaci při editaci produktů.

Dvě administrace k porovnání

Souběžně jsou nyní zveřejněny obě administrace. Zjistěte, která vám více vyhovuje. Postupem času budou v nové administraci přibývat i další prvky a funkce, o kterých vás budeme průběžně informovat. 

Začínáte s inPage? Přečtěte si naše návodné články a seznamte se s novou administrací

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Nastavenie fotografii vo variantách

    17. 5. 2016 12:35:03 | Miloš Belák

    Pekny den.
    Chyba mi moznost nastavenia inych fotografii vo variantach produktu. Idealne by bolo. keby sa fotografie prepinali pri vybere jednotlivej varianky.
    S pozdravom Milos Belak

    Odpovědět

  • Vkládání odkazů v admin 2

    17. 5. 2016 15:48:25 | Miroslav Fišer

    Dobrý den.
    V původní admin jsem mohl vkládat odkaz do řádku URL a to buď přímo www adresu nebo jsem si mohl vyhledat adresu na svém serveru (články a rubriky, obrázky a fotogalerie, ...). V nové admin 2 je však rámeček pouze pro URL, pod ním je sice tlačítko Vybrat na serveru, ale to odkazuje pouze na fotogalerie, ale já se potřebuji odkázat na články, což nelze.
    Děkuji předem za odpověď
    Miroslav Fišer
    sktrifid.cz

    Odpovědět

  • RE: Vkládání odkazů v admin 2

    19. 5. 2016 11:33:34 | tým inPage

    Dobrý den Miroslave,
    funkce textového editoru v admin 2 jsou stále ve vývoji. Plánujeme ponechat všechny stávající funkce administrace a dále přidávát nové.

    Odpovědět

  • Nová verze Inpage pro e-shop

    22. 5. 2016 17:29:54 | Jana Kozáková Volrábová

    D den, hlavně prosím rozdělte způsob dopravy a způsob platby do dvou položek, neboť kombinací vzniká nekonečně mnoho a je to pro zákazníky nepřehledné a matoucí. Již jsem to konzultovala se slečnou Kolouchovou, když jsme můj e-shop tvořili. Také by mně velmi usnadnilo práci, kdyby v sekci obrázky se fotogalerie řadily abecedně a ne v tom pořadí, v jakém je vkládám. Mám docela hodně položek a najít fotogalerii, kam chci přidat obrázek je někdy docela náročné (nebo snad to tam už je a já to jen neumím?) Díky z info

    Odpovědět