0 Kč bez DPH

Nová šablona ERIS 

13. 11. 2013

Máme velkou radost, že vám můžeme představit novou šablonu ERIS. Jméno dostala podle trpasličí planetky větší než Pluto, která způsobila tak velkou diskuzi mezi astronomy. Stejně tak i my doufáme, že naše šablona bude svým způsobem přelomová. Připravili jsme pro vás totiž několik zajímavých novinek.

Nejzajímavější novinky šablony ERIS

Snažili jsme se vytvořit čistou a moderní šablonu, která ale zůstane použitelná pro všechna zaměření stránek. Novinek není málo a nejlepší bude, pokud novou šablonu hned vyzkoušíte třeba na naší demoverzi inPage.

Hlavička a patička stránky

Hlavička je navržena jako statická, tedy zůstává stále na místě. Kontakty jsme přesunuli do patičky, kde je novinkou druhé menu vašich stránek.

Nový vzhled fotogalerie a větší náhledy fotek

Po tomto vylepšení asi toužilo nejvíce z vás. Zvětšili jsme také náhledy produktů v e-shopu. Ve vlastním stylu lze náhledy zvětšit až na maximální velikost 180x180px.

Staré motivy v novém kabátě

Máte svůj oblíbený motiv v šabloně SIRIUS? Žádný problém, v nové šabloně ERIS si jej můžete nastavit také. Upravili jsme stávající motivy, ale přesto jsme dosáhli zcela odlišného vzhledu.

Temná i zářící

Většinou jste byli zvyklí, že každá šablona má 8 barevných variant. Tentokrát jsme jich pro Vás vytvořili 5 tmavých a 5 světlých. Podívejte se na všechny kombinace a nebo si vytvořte svoji barvu pomocí našeho návodu.

Zvýrazněte důležité informace

Jako úplnou novinku jsme přímo do stylu šablony napsali rámečky pro zvýraznění důležitých informací. Jak takový rámeček kolem textu vytvořit, najdete v tomto návodu.

Individuální úpravy šablony 

Pododně jako pro šablonu SIRIUS i tentokrát jsme pro ty šikovnější z vás připravili rubriku o šabloně ERIS. Zde najdete jednoduché návody, jak novou šablonu upravit a vyladit pomocí vlastního CSS stylu.

 

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • RE: přepínaní obrázků

    12. 11. 2014 11:30:27 | Ondřej Jonáš

    Dobrý den,
    na stránkách lukapharm.cz je nasazen jeden z mnoha javascriptových sliderů. Na internetu existuje mnoho návodů, jak tyto slidery zprovoznit. Bohužel pro každý je jiný návod, nejsem tedy schopný Vám konkrétněji poradit.

    Odpovědět

  • přepínaní obrázků

    11. 11. 2014 20:57:59 | Adam Šigut

    Dobrý den,
    potřeboval by jsem zjistit, jestli jde nastavit něco takového, jako je např. na této stránce - http://www.lukapharm.cz/
    jednoduše, když kliknu na šipku, přepne se obrázek. jak na to ?

    Odpovědět