0 Kč bez DPH

Nové možnosti u srovnávačů Heureka a Zboží.cz

Na inPage jsme přidali nově u srovnávače Heureka možnost měření konverzí a u srovnávač Zboží jsme zase přidali možnost sbírat od zákazníků na zbozi.cz recenze a mít tak možnost zobrazit u svého e-shopu informaci, že jste Autorizovaný prodejce.

Novinky na Heureka.czheureka.cz

Již delší dobu můžete své produkty z e-shopu na inPage propagovat ve srovnávači Heureka.cz. U srovnávače Heureka máte taktéž již delší dobu možnost nastavit, že váš e-shop je ověřen zákazníky. Nově si můžete také aktivovat měření konverzí ze srovnávače Heureka. Tedy budete vědět kolik návštěvníků si váš produkt právě při příchodu z Heureky zakoupilo.

Podrobnější informace k nastavení doplňkových služeb srovnávače Heureka najdete v našem článku Hodnocení obchodu a měření konverzí.

Novinky  na Zboží.cz zbozi.cz

Napojení e-shopu na srovnávač zboží .cz je k dispozici na inPage již od nepaměti. Nově jsme přidali možnost měření konverzí z tohoto srovnávače, kdy můžete vidět, kolik návštěvníků si vaše produkty právě po příchodu z portálu zbozi.cz zakoupi a také jsme přidali možnost nastavit si u služby zbozi.cz, že váš e-shop se ve srovnávači zobrazuje jako Autorizovaný prodejce.

Podrobnější informace k nastavení doplňkových služeb u srovnávače Zboží najdete v našem článku Hodnocení obchodu a měření konverzí.

Závěrem

Věříme, že tyto nově přidané funkcionality vám pomohou v dalším rozvoji vašeho e-shopu a díky nim dosáhnete ještě lepších výsledků.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA