0 Kč bez DPH

Novinky léto 2013

30. 08. 2013

  1. Podpora plateb přes bránu GoPay
  2. Souhrn objednávky zboží
  3. Katalog stránek našich zákazníků na inpage.cz
  4. Úpravy a vylepšení funkčnosti systému

1. Podpora plateb přes bránu GoPay

inPage nyní podporuje nejrozšířenější způsob plateb a to on-line platbu platební kartou! Další metody plateb připravujeme. Současně s uvedením podpory GoPay jsme lehce upravili objednávkový proces tak, aby nabídl uživateli co nejjednodušší ovládání.

GoPay nabízí mnoho platebních metod (platby kartou, on-line bankovní převody, SMS platby, atd.) a inPage v tuto chvíli podporuje nejrozšířenější způsob plateb a to on-line platbu platební kartou. Další metody budeme postupně zavádět.

Platební brána GoPay je dostupná pro ty e-shopy, které provádí platby v českých korunách nebo euru! Více o platbách GoPay se dozvíte v samostatném článku.


2. Souhrn objednávky zboží

Vaši zákazníci nyní mají možnost si znovu prohlédnout po dokončení objednávky objednané zboží s celkovou částkou k platbě. Zároveň jim bude na email uvedený v objednávce zaslán unikátní odkaz, který umožní i později zaplatit objednané zboží.

Tato nová funkce byla přidána zejména kvůli platbám kreditní kartou přes bránu GoPay. Lze tedy zboží objednat a platbu provést případně až později.


3. Katalog stránek našich zákazníků na inpage.cz

V polovině prázdnin jsme představili zcela nové webové stránky v moderním designu. Součástí je stále KATALOG STRÁNEK našich zákazníků. Pokud ještě nemáte své stránky uvedené v katalogu, neváhejte a zapněte si toto zobrazení. Získáte tím nejenom odkaz, ale i nové návštevníky z našich stránek!

Nastavení se provádí v administraci Můj účet -> Zařazení do katalogu.

Podívejte se na stránky našich zákazníků v novém katalogu.


Přidat komentář

Přehled komentářů