0 Kč bez DPH

Novinky říjen 2009

08. 10. 2009

  1. Řazení pomocí čísla priority
  2. Hromadný import (nahrávání) obrázků
  3. Stránkování komentářů pod článkem a výpisu článků na titulce
  4. Nastavení stavu stránky v rekonstrukci

1. Řazení pomocí čísla priority

Články a rubriky, obrázky a galerie a soubory a složky můžete nyní řadit i podle čísla priority (doposud bylo řazení možné podle data vložení či názvu). V konkrétní rubrice, galerii či složce vyberete řadit podle čísla priority a článkům, obrázkům či souborům přiřadíte číslo priority od 0-100.

Nastavení řazení rubrik, galerií a složek podle priority naleznete v Můj účet → Nastavení prostředí → Nastavení řazení. Toto nastavení je pro všechny společné a ovlivní také řazení nezařazených článků, obrázků a souborů ke stažení. Poté již jen stačí nastavit rubrikám, galeriím a složkám (nebo nezařazeným článkům, obrázkům a souborům) číslo priority od 0-100.


2. Hromadný import (nahrávání) obrázků

Pro rychlejší nahrávání obrázků do fotogalerií jsme připravili Hromadný import, pomocí kterého můžete jednoduše najednou nahrát do inPage až 5 obrázků (každý obrázek může mít max. 2 MB). Odkaz na tuto funkci naleznete v sekci Obrázky vedle odkazu Přidat obrázek.


3. Stránkování komentářů pod článkem a výpisu článků na titulce

Komentáře pod články se rozrůstají, a proto jsou nyní stránkovány. Počet příspěvků na jedné stránce si můžete nastavit v sekci Můj účet → Nastavení prostředí → Nastavení stránkování. Dále se stránkují také články na titulce (je-li Titulní stránka nastavená jako přednastavená).


4. Nastavení stavu stránky v rekonstrukci

Nastavením stavu stránky v rekonstrukci se na úvodní stránce bude zobrazovat výchozí stránka inPage (stejná jako ta, než jste se poprvé přihlásili do administrace inPage). Tím znemožníte návštěvníkům Vašeho webu procházet se po ještě nedokončených stránkách, a vy můžete v klidu pracovat na obsahu Vašeho webu. Toto nastavení naleznete v sekci Můj účet → Nastavení prostředí → Stav webových stránek.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • řazení

    14. 10. 2009 23:16:32 | Roman P.

    díky za to řazení, už bylo na čase

    Odpovědět

  • hromadné import obrázků

    19. 11. 2009 22:39:12 | Vojtěchová

    jakmile jsem začala využívat hromadný import obrázků (což jsem velmi uvítala), přestala se mi ukazovat nápvěda při vyplňování nadpisu a titulky obrázku (což mi dost vadí, protože za dva roky používání jsem měla již dobrý výběr "v paměti"
    souvisí to nějak?

    Odpovědět

  • RE: hromadný import obrázků

    23. 11. 2009 11:35:07 | admin

    Dobrý den, pokud nahráváte obrázky hromadně, pak zde naprosto odpadá vyplnování nadpisu a titulku obrázku. Pokud tyto údaje chcete vyplňovat, pak nahrávejte obrázky jako doposud po 1. Nebo když už provedete hromadný import, je pak možné nahrané obrázky znovu editovat a názvy a titulky k nim dodatečně doplnit. Bohužel jiná možnost zde není.

    Váš admin

    Odpovědět