0 Kč bez DPH

Představujeme stránky našich partnerů - Pizza Dalí Flora

Pizzerie Dalí Flora je jednou z oblíbených pražských pizzerií. Majitel pizzerie (který mimojiné provozuje i Pizzerii Dalí) si nechal vytvořit stránky agenturou UPO. Pan Vilém Sýkora z agentury UPO je partnerem inPage, kterého vám jako prvního v našich rozhovorech s uživateli inPage představujeme.

Autorkou stránek pizzadaliflora.cz je Kateřina Sýkorová, která zpracovává většinou internetových prezentací pro agenturu UPO. V prostředí inPage již vytvořila asi 10 prezentací a na několika dalších v současné době pracuje.

Čemu se věnují webové stránky www.pizzadaliflora.cz?
Stránky www.pizzadaliflora.cz představují novou verzi internetových stránek oblíbené pražské pizzerie v Praze 3. Spolu se stránkami www.pizzadali.cz tvoří dvojici stránek, které jsme připravili pro majitele těchto pizzerií. V obou případech jsme vytvořili pouze základ prezentace s úvodní stránkou, kontakty a aktuálním jídelním lístkem. Zbytek už si majitel obou pizzerií a stránek zvládne díky snadné práci v inPage udělat sám.“

www stránky pizzerie Dalí Flora

Pizza Dalí Flora

Proč si myslíte, že prezentace na internetu je pro stránky pizzadaliflora.cz důležitá?
Pro obě pizzerie Dalí je internetová prezentace dnes již samozřejmostí a stejně jako u jiných podniků představuje jeden ze základních informačních zdrojů o restauraci. Pro klienta jsme vybrali variantu inPage Standard, pro prezentaci disponuje dostatečným rozsahem.“

Jak jste se dozvěděl o inPage?
Již od roku 2000 udržujeme partnerskou spolupráci s Czechia.com. Na tomto webhostingu jsme vždy řešili umístění stránek našich klientů. Práce s inPage je tedy logickým pokračováním této dlouhodobé spolupráce.“

Vyzkoušela jsem celou řadu redakčních systémů. inPage je nejpřívětivější, s čím jsem pracovala.

Proč jste si zvolili inPage v porovnání s konkurencí?
V. S.: Pro mne bylo u inPage nejdůležitější, že se jedná o projekt společnosti, s níž mám dlouhodobě dobrou zkušenost a vím, že se mohu spolehnout na podporu stabilního vývojářského týmu. Nemusím se obávat doporučit tuto aplikaci svým klientům a mám jistotu, že se jim nebudu muset za rok omlouvat a vysvětlovat, že musíme přejít na jiný redakční systém, protože došlo k ukončení projektu a vývoje. Velkou výhodou inPage je komfortní uživatelské prostředí administrační části redakčního systému.
K. S: V průběhu let jsem vyzkoušela celou řadu redakčních systémů. Prostředí inPage je jak pro tvůrce stránek, tak i uživatele - administrátora zatím nejpřívětivější, s čím jsem pracovala. Administrační prostředí již dobře znám a snadno se v něm orientuji, proto se mi v něm pracuje velmi dobře.“

Co je obsahem stránek pizzerie?
K.S.: V tomto případě se jedná o velmi jednoduché stránky, u kterých jsem navíc dělala jen základní strukturu a vzhled. Další části prezentace budou doplňovány průběžně přímo majitelem pizzerií nebo s naší pomocí podle jeho instrukcí. Samotné vytvoření těchto stránek mi trvalo asi dva dny.

Interiér pizzerie Pizza Dalí Flora

Pizza Dalí Flora-interiér

Byly nějaké problémy, které jste při tvorbě stránek řešila?
K.S.:Nějaké problémy se vyskytnou vždy. Většinou je třeba provést určité změny vzhledu, tak, aby odpovídal představě klienta, a k tomu se i v inPage hodí alespoň základní znalosti HTML a CSS. Určitým "oříškem" bylo snad jen formátování jídelních lístků.

Je něco, co Vám v inPage chybí? Případně co se Vám líbí, že v inPage je?
K.S.: Pro běžnou firemní prezentaci je inPage zcela postačující. Tím, že umožňuje práci s Flash a videem pokrývá velkou většinu běžných potřeb. Navíc je možnost volby mezi variantami Standard a Premium.
V.S.:
Z mého pohledu bych uvítal, kdyby se výhledově objevila možnost vytvoření malého katalogu výrobků, případně i možnost jejich prodeje formou jednoduchého eshopu.

Chcete něco vzkázat čtenářům těchto stránek?
V.S.: V obou pizzeriích Dalí si můžete dát opravdu dobrou pizzu. A pokud budete potřebovat pomoct s přípravou stránek v inPage, tak nám zavolejte nebo napište .

Děkuji vám oběma za rozhovor.

Potřebujete poradit s webovou prezentací či zrealizovat nové webové stránky?

RNDr. Vilém Sýkora - Agentura UPO (oblast Praha a střední Čechy)
telefon: 603 434 293, 257 712 445
e-mail: sykora(zav)upo.cz
webové stránky: //www.upo.cz/

Reference agentury UPO
www.pizzadaliflora.cz
www.speedy-motorsport.cz
www.indoor-golf.cz
www.vrtani-cerpani.cz

Přidat komentář

Přehled komentářů