0 Kč bez DPH


Přidali jsme další Profesní šablony

Díky vašemu velkému zájmu o naše služby a poptávce po dalších šablonách jsme pro vás připravili tři zcela nové Profesní šablony.

Pronájem chaty, web o rukodělných pracích a e-shop na prodej oblečení. V tomto článku si jednotlivé nové Profesní šablony podrobněji představíme.

motiv.png

Co jsou Profesní šablony

Profesní šablony přinášejí již hotová řešení webových stránek šité na míru konkrétní profese či oboru podnikání. Byly vytvořeny na základě průzkumu, který popsal, co nejvíce tyto profese na svých webech inzerují a potřebují.

Díky Profesním šablonám inPage se vám do rukou dostane web s tematickou grafikou a funkčními texty. Jedná se o levné, rychlé a vysoce funkční řešení, jak pohotově vytvořit vlastní web. Šetřete čas i peníze s inPage!

Nové profesní šablony si můžete vyzkoušet v naší službě inPage Start, kterou máte nyní na první rok ZDARMA.

Pronájem chaty

Šablona určená pro všechny, kteří mají nějakou nemovitost k pronájmu a chtějí ji co nejlépe prezentovat na internetu. S touto šablonou již nebudete mít nikdy nouzi o hosty. Dostanete totiž ideální nástroj, který díky propracované grafice, obsahu a struktuře, přesvědčí k rekreaci ve vaší chatě určitě každého.

Živý náhled šablony

chata.png

rucni.png

Rukodělná výroba

Šablona určená přesně pro ty, kteří mají zálibu ve výrobě vlastnoručních výrobků, či dekorací a hledají místo, kde tuto svoji činnost jednoduše a efektivně prezentovat. Líbivý a přehledný vzhled šablony určit zaujme každého návštěvníka těchto stránek. Součástí šablony je i vlastní blog a jednoduchý e-shop.

Živý náhled šablony

E-shop s oblečením

Naše první Profesní šablona, která je postavena čistě jako e-shop. Je určena zejména těm, kteří mají vlastní obchůdek, či butik s oblečením.  Jednoduchý a funkční e-shop vám zajistí možnost prezentovat vaše produkty na internetu a oslovit tak množství úplně nových zákazníků.

Živý náhled šablony

eshop.png

Neleníme a chystáme pro vás ještě další Profesní šablony

Doufáme, že z těchto nových Profesních šablon budete mít stejně velkou radost jako my. Na dalších Profesních šablonách již usilovně pracujeme a v brzké době vám je představíme. Těšit se můžete například na šablonu určenou pro provozovatele restaurací, kteří chtějí rozjet vlastní rozvoz jídla, anebo šablonu svatebního salonu.

Máte nějaké tipy na profese kterým bychom se měli v rámci našich Profesních šablon věnovat a připravit web přesně pro ně? Napište nám do komentářů, jaké šablony byste chtěli a my vám je vytvoříme.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Profesní šablony

    19. 6. 2020 13:11:15 | Jiří Haidl

    mám zájem o prezentování řemeslné tvorby, netuším jestli jsme tydýt, ale tak nějak mi nevyhovují ty odborné šablony a ani netuším, zda se Vám by vyplatilo něco podobného realizovat.
    Děkuji za odpověď či případné řešení.
    Jiří Haidl Svojkov

    Odpovědět