0 Kč bez DPH

Propojte si e-shop s fakturačním systémem iDoklad, Fakturoid a miniFaktura

Provozujete e-shop a už vás nebaví ruční vystavování faktur? Máme pro vás řešení!

E-shop na inPage je nyní možné propojit s fakturačním systémem iDokladm, Fakturoid a miniFaktura. Vystavování a odesílání faktur tak pro vás bude už hračkou.

businessman.jpg

Výhody propojení e-shopu s fakturačním systémem

Fakturační systém vám výrazně usnadní práci s vystavováním a správou faktur vašim zákazníkům. Díky on-line řešení fakturačního systému iDoklad a Fakturoid máte možnost vystavovat faktury odkudkoli a kdykoli. Zároveň obě tyto služby nabízí mnoho dalších možností, jak ještě lépe a efektivněji spořit čas a náklady spojené s vaším podnikáním na internetu Získáte tak čas věnovat se důležitějším věcem než jen neustálému přepisování objednávek a ručnímu vystavování faktur. 

Snadná integrace

Napojení vašeho e-shopu na fakturační systém je v inPage opravdu jednoduché. Jedinou podmínkou je zvolit si variantu služby iDoklad, či Fakturoid, která podporuje napojení přes API. (U služby Fakturoid jsou to všechny varianty, u služby iDoklad jsou to placené varianty Oblíbený a Prémiový, 

V administraci daného fakturačního systému si jen dohledáte údaje pro integraci a ty vložíte do administrace vašeho e-shopu. Tím dojde k propojení fakturačního systému a vašeho e-shopu na inPage.

snadná integrace.png

Odsílejte faktury přímo z e-shopu

Po propojení e-shopu s fakturačním systémem můžete objednávky přímo odeslat do vybraného fakturačního systému a zároveň zákazníkovi rovnou odeslat fakturu. Ušetříte si tak nepřeberné množství času a práce s přepisováním objednávek a vystavováním faktur. Zároveň tak máte faktury pohromadě a jednoduše dohledatelné ve fakturačním systému.

Jak si propojit váš e-shop se službou iDoklad a Fakturoid?

Více informací o fakturačních systémech iDoklad a Fakturoid včetně podrobného postupu integrace najedete v těchto článcích:

idoklad-logo.png

Propojte iDoklad s e-shopem na inPage

Fakturoid - logo.png

Propojte Fakturoid s e-shopem na inPage

Billdu - logo.png

Propojte miniFakturu s e-shopem na inPage

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA