0 Kč bez DPH

Rozsah webu

Pojem Rozsah webu, který zavádíme do inPage v souvislosti s nasazením Členských sekcí, vymezuje funkce a vlastnosti, které budou pro Vás a Vaše zákazníky dostupné. K dispozici máme tři možnosti:

  • webové stránky
  • webový portál
  • e-shop

Nastavení Rozsahu webu se provádí  sekci Můj účet → Stav webu (příp. kliknutím na ikonu v horní liště nalevo od adresy webu).

Rozsah webu se přepíná také v okamžiku dokončení některého z průvodců vytvoření webu nebo e-shopu!

Webové stránky

Výchozí nastavení při vytváření webových stránek. Tento rozsah nepodporuje žádné funkce e-shopu a ani registraci uživatelů či členské sekce.

Webový portál

Nový rozsah webu, který označujeme jako webový portál, leží někde mezi osobními webovými stránkami a e-shopem. Nepodporuje žádné e-shopové funkce (jako produkty, prodej, košík), ale je možné aktivovat registrace uživatelů a členské (pouze neplacené) sekce.

E-shop

Rozsah webu odpovídá klasickému e-shopu v inPage. Jsou podporovány všechny dostupné funkce inPage, včetně členských (i placených) sekcí.

Závěrem

Věříme, že členské sekce Vám ještě více usnadní podnikání na internetu. Samozřejmě jakékoli připomínky, dotazy a náměty na integraci nových služeb nám můžete dát níže do komentářů, anebo napsat na info@inpage.cz.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů