0 Kč bez DPH

Vlastní motiv

Nevyhovuje Vám obsah obecného motivu v systému inPage. Nastavte si vlastní motiv, do kterého můžete vložit libovolný obsah. Takový motiv nebude omezen výškou, bude se přizpůsobovat šířce zobrazovacího zařízení a nebude ořezán. 

Vlastní motiv lze použít pouze u responzivních šablon. U starších šablon není dostupný. 

Základem pro vytvoření vlastního motivu je vytvoření samostatné stránky s názvem např. Vlastní motiv. Poté tuto stránku v sekci Vzhled > Motiv nastavíte vybráním možnosti Vlastní motiv

Vytvoření stránky pro vlastní motiv
vlastni-motiv-nastaveni.png

Obrázek

Jedná se o obyčejné vložení obrázku do stránky. Tento obrázek by měl být vložen do stránky v originální velikosti. Jeho šířka by měla být minimálně 2000px. 

Vložení obrázku v originální velikosti
Obrázek ve stránce pro vlastní motiv

Carousel (slider)

V motivu může být i carousel s měnícími se obrázky. Pro tento účel lze využít obsahovou šablonu carousel. V sekci stránky si přidáte stránku Úvodní stránka. Z té odeberete ostatní obsahové šablony a ponecháte pouze obsahovou šablonu s carouselem, ve kterém upravíte obrázky - viz návod Přidejte si do stránek carousel a uložíte.

Vytvoření stránky s carouselem
Úprava stránky s carouselem
Carousel pro vlastní motiv

Závěrem

V rámci tvorby vlastního motivu se fantazii meze nekladou. V motivu může být vloženo i video. Může být rozdělen na dvě části, také za pomoci obsahové šablony, může obsahovat carousel a pod ním blok s rychlým menu apod. Pokud byste s nastavením vlastního motivu potřebovali pomoci, tak nás neváhejte kdykoli kontaktovat na info@inpage.cz anebo nám napište do komentářů.

Přidat komentář

Přehled komentářů