0 Kč bez DPH

Ukončení podpory služeb MojeID a OpenID v e-shopech na inPage

Od 1.2. 2023 již nebudou moci  v e-shopu na inPage vaši zákazníci využít registraci přes služby MojeID a OpenID.

Služby MojeID a OpenID sloužily pouze pro předvyplnění kontaktních a fakturačních údajů zákazníka na vašem e-shopu pro aktuální potřeby vás jako provozovatelů e-shopu a vašich zákazníků tak neměly téměř žádný význam.  Registrace zákazníků do e-shopu je již delší dobu řešena přímo v aplikaci inPage a nabízí mnohem více možností jak se zákazníky dále pracovat a samotným zákazníkům dává možnost mít přehled o svých objednávkách a nákupech. Využití služeb OpenID a MojeID tak v objednávce na e-shopu v dané situaci již postrádalo smysl.

Proto jsme se rozhodli od  1.2. 2023 podporu těchto služeb ukončit. Volba registrace uživatelů přes služby MojeID a OpenID se již nebude zobrazovat v administraci e-shopu a nebude taktéž k dispozici pro návštěvníky vašeho e-shopu.

Z vaší strany není třeba nic v administraci e-shopu nastavovat, či upravovat. Zároveň se pro vás a vaše zákazníky reálně nic nezmění, neb tyto služby využívá opravdu minimum uživatelů a ti mají nyní možnost se registrovat do e-shopu napřímo po dokončení objednávky.

 

Věříme, že tato úprava se vás nijak nedotkne a naopak zpřehlední vašim zákazníkům objednávku v e-shopu.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA