0 Kč bez DPH

Vizitky na inPage MINI

Chcete ZDARMA jednoduché webové stránky s informacemi o vás, vaší firmě a kontaktem? Tak právě pro vás jsme připravili novinku a to jednostránkové vizitky, které si můžete bezplatně zprovoznit na službě inPage MINI. Více o nových vizitkách se dočtete v tomto článku.

vizitky na inPage MINI

Co je webová vizitka

Vizitka je jednoduchá jednostránková webová prezentace, která obsahuje úplně základní informace.  Tedy kdo jste, co děláte a kde je možné vás najít, či kontaktovat. Jde o ideální řešení pro ty, kteří nepotřebují obsáhlé a propracované stránky, ale stačí jim jen jednoduchý informativní web s popiskem a kontakty, aby je potenciální zákazníci našli.

Vizitka inPage MINI

Vizitky máte k dispozici ve variantě inPage MINI, kterou nabízíme ZDARMA k registraci vlastní domény.

Chci objednat inPage MINI

Jak si aktivujete webovou vizitku

Aktivace vizitek je velice jednoduchá. Liší se pouze tím, zdali se jedná o nově zřízenou službu, anebo o již existující službu s vlastním obsahem.

Na nově zřízené službě inPage MINI

Vizitku aktivujete při prvním spuštění nové služby inPage MINI, kde v rozcestníku vyberete možnost Vizitka.

Rozcestník inPage MINI

Na již existující službě inPage MINI

Máte již existující stránky na službě inPage MINI a chtěli byste zde aktivovat vizitku?  Samozřejmě můžete. Stačí aktivovat průvodce tvorbou vizitky. Odkaz na průvodce máte hned na úvodní stránce administrace.

Průvodce vizitka - již aktivní webTímto způsobem můžete vizitku aktivovat i na libovolné placené službě inPage (Start, Standard, Premium).

Nastavení vizitky

Vizitku nastavíte velice jednoduše v několika krocích, kterými vás provede náš průvodce tvorbou vizitky.

1) Vyberete šablonu vizitky:

Na výběr máte ze čtyř různých grafických provedení a jedenácti barevných kombinací.

Vizitka inPage MINIVýběr konkrétní vizitky provedete kliknutím na barvu pod náhledem vizitky. Náhled vizitek najdete dole pod článkem v galerii.

2) Vyberete obrázek motivu

Jedná se o obrázek, který se bude zobrazovat na pozadí webu.

Vizitka inPage MINI

Obrázek si můžete vybrat z naší fotobanky.

3) Vyberte logo vaší firmy/ vašeho projektu

Vizitka inPage MINI

Pokud vlastní logo nemáte, tak tento krok můžete přeskočit. Na vizitce se tak logo zobrazovat nebude.

4) Doplníte krátký text o vaší společnosti/ vašem projektu

Stačí doplnit název vašeho webu a krátký popisek.

Vizitka inPage MINI

Text se bude zobrazovat jednak na vaší vizitce, ale taktéž ve vyhledávačích v popisku vašeho webu.

5) Doplníte kontakty a případně odkazy na vaše profily na soc. sítích.

Vizitka inPage MINI

Vizitka inPage MINI6) Dokončíte průvodce tvorbou vizitky

Vizitka inPage MINI

Po dokončení průvodce si můžete zobrazit vaši novou webovou vizitku, anebo přejít do administrace webových stránek a vizitku ještě upravit.

Úprava vizitky

Po dokončení průvodce můžete vizitku v případě potřeby upravit, či změnit. Úpravy provedete jednoduše pomocí našeho náhledového režimu. Stačí kliknout na konkrétní prvek šablony a zobrazí se vám nové okno, kde úpravy jednoduše provedete.

Editace vizitky.png

Zrušení vizitky

Vizitku jednoduše zrušíte změnou stavu webu. V záhlaví webu kliknete na modré kolečko vedle názvu domény a nastavíte si např. web je v provozu. Poté je třeba zvolit jednu ze základních šablon v sekci Vzhled → Šablona a vizitka je zrušena.

Závěrem

Věříme, že nové vizitky oceníte a budete je hojně využívat. Jejich tvorba a následná úprava je opravdu jednoduchá a troufáme si říct, že webovou vizitku si dokáže vytvořit opravdu každy a to během několika minut. Vizitky ocení všichni ti, kteří nepotřebují web k obsáhlé prezentaci svého oboru či zájmu, ale stačí jim jen informace a kontakt.

Budeme velice rádi, pokud si vizitky vyzkoušíte a dáte nám jakoukoli zpětnou vazbu. Napište nám do komentářů, jak se vám nové vizitky líbí a jak se vám s nimi pracuje. Samozřejmě platí, že pokud byste s nastavením vizitky či jakýmkoli jiným nastavením potřebovali pomoci, tak nás neváhejte kdykoli kontaktovat.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů