0 Kč bez DPH

Začíná AI revoluce v inPage

Je to tady! Připravte se na novou éru inPage. Zažijte výhody AI tvorby webu na vlastní kůži. 

Své sliby plníme, a proto chceme našim zákazníkům nabídnout ochutnávku toho, jak vám AI usnadní tvorbu obsahu webových stránek. Vyzkoušejte naši BETA testovací verzi AI tvorby obsahu webu a zjistíte, jak revoluční změna to pro vás bude.

inpage_ai_4.png

Vyzkoušejte revoluční tvorbu obsahu webu

Díky nejpokročilejším AI nástrojům, které vám na inPage dáváme k dispozici, bude pro vás proces tvorby obsahu webu ten nejkomfortnější v historii! 

Vyzkoušet na inPage STANDARD

Naše revoluční řešení AI tvorby obsahu webu je pro vás, naše zákazníky, k dispozici v placených službách inPage STANDARDinPage PREMIUM. Všichni stávající i noví zákazníci provozující svůj web na těchto službách mají AI nástroje pro tvorbu obsahu automaticky k dispozici (není nutné je nikde v administraci webu aktivovat) a je jen na vás, zdali je budete využívat.

Předem bychom se chtěli omluvit za občasné chyby či možné výpadky AI funkcí. Jedná se stále o BETA verzi, která projde ještě řadou vylepšení. 

Výhody AI tvorby webu na inPage

Už žádné trápení s rozvržením obsahu a struktury stránky. Nechejte AI ať to udělá za vás!

Už žádné zdlouhavé vymýšlení a psaní textů pro váš web. Nechejte AI ať to udělá za vás!

Už žádné složité hledání obrázků použitelných pro vaše webové stránky. Nechejte AI ať to udělá za vás!

Už žádné komplikované úpravy obrázků. Nechejte AI ať to udělá za vás!

Začíná AI revoluce v inPage

AI vám pomůže vytvořit obsah vašeho webu. Podívejte, jak je to snadné!

Jedná se o ilustrační video. Doba vygenerování stránky pomocí AI se může lišit v závislosti na vámi definovaném rozsahu a použitých sekcích.

Jaké revoluční AI funkce budete mít na inPage k dispozici? 

AI tvorba textů pro váš web

Vytvoření kompletní stránky: Naše AI řešení vám vytvoří kompletní stránku rozdělenou do vámi zvolených sekcí, do kterých vygeneruje texty a obrázky dle vámi vloženého zadání (promptu).

Přidání obsahu do již existující stránky: Pomocí našeho AI řešení můžete snadno přidávat nové sekce s AI generovaným obsahem do již existující stránky.

Chceme, aby pro vás bylo využití AI při tvorbě webu co nejdostupnější, a proto jsme pro vás připravili podrobný návod, jak s AI pracovat při generování obsahu do stránky.

 

PODÍVAT SE NA NÁVOD

 

Začíná AI revoluce v inPage

AI tvorba obrázků pro váš web

Generování obrázků pro váš web: Využijte naše vlastní ZONER AI řešení pro generování obrázků přímo do vámi vytvořené stránky 

Jednoduché úpravy obrázků: Naše ZONER AI vám pomůže i s jednoduchými úpravami vygenerovaných obrázků.

Víme, že zorientovat se v nových funkcích nemusí být vždy snadné. Proto jsme pro vás připravili podrobný návod, jak se s naším ZONER AI řešením pro generování obrázků pracuje,

 

PODÍVAT SE NA NÁVOD

 

Začíná AI revoluce v inPage

Věříme, že se s naším revolučním řešením pro AI tvorbu obsahu webu snadno sžijete a budete jej hojně využívat pro vaše projekty. Za jakoukoli věcnou zpětnou vazbu a připomínky k našemu AI řešení budeme velice rádi. Napište nám do komentářů či na e-mail jak jste s nasazením AI v inPage spokojeni. Případně jaké další AI funkce pro vás máme přidat.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů