0 Kč bez DPH

Možnosti měny pro platební brány GoPay/PayPal

Používáte na webu platební bránu GoPay či PayPal a prodáváte své zboží i mimo český trh, či trh eurozóny? Tak v tom případě oceníte možnosti, které jsme přidali k platebním branám e-shopu na inPage. Nově můžete mít platební bránu i v dalších vybraných jazykových verzích a měnách.

Podporované jazyky a měny pro platební brány

V administraci vašeho e-shopu si pro platební bránu GoPay či PayPal můžete nyní vybrat z vícero zahraničních měn. Vybírat si můžete například Americký dolar (USD), Libru šterlinků (GBP), polský Złoty  (PLN), maďarský Forint (HUF) a ruský Rubl (RUB) *.

Samozřejmě stále je možné využít již zavedené měny česká Koruna (CZK) a Euro (EUR).


* Ruský Rubl je lokalizován pouze v platební bráně PayPal.

Jak provést změnu měny v administraci e-shopu

Měnu vašeho e-shopu si můžete nastavit v sekci /Eshop/ pod položkou „Nastavení eshopu“. Mimo jiné v této sekci najdete i přehled všech možností nastavení vašeho e-shopu.

Nastavení e-shopu -měna.png

V e-shopu na inPage můžete nastavit vždy jen jednu měnu pro celý e-shop. Nastavení více platidel není podporováno.

Nastavení e-shopu - výběr měny.png


Samozřejmostí je i kompletní překlad rozhraní platební brány do do jazyka vybrané měny. Tedy objednávka bude kompletně vedena v jazyku, který si na webu zvolíte.

Otestujte si platební bránu

Ještě platební bránu na vašem webu nevyužíváte, ale uvažujete o tom? Případně zvažujte vytvoření e-shopu na vašich webových stránkách, ale před vytvořením e-shopu, či nasazením platební brány byste si chtěli vše vyzkoušet?  Nyní máte jedinečnou možnost. Přímo na našem blogu je k otestování kompletní objednávka e-shopu včetně implementovaných platebních bran GoPay a PayPal. Před realizací si tak vše můžete vyzkoušet, ať víte, do čeho jdete.

Vyzkoušejte si e-shop na inPage

Pokud byste se rozhodli pro nasazení platební brány, doporučujeme se podívat na návody, které jsme pro vás již dříve připravili.

Doufáme, že vám tato funkcionalita otevře nové možnosti pro vaše podnikání s e-shopem na inPage.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů