0 Kč bez DPH

8. Platební brána

Propojení e-shopu s platební bránou je velice důležité.  Umožní vám akceptovat na e-shopu platby kartou, což oceníte nejen vy, ale zejména vaši zákazníci. inPage nabízí propojení e-shopu s několika vybranými platebními branami. Podívejme se, které to jsou, a jak je jednoduše propojíte s vašim e-shopem na inPage.

gopay.png GoPay

Jedná se o  český internetový platební systém s vysokou úrovní bezpečnosti, který nabízí veškeré platební metody v rámci jednotného uživatelského prostředí s optimalizovanými kroky pro snadné a rychlé provedení platby.

Jak propojit e-shop s platební bránou GoPay

comgate.png ComGate

Je ryze česká společnost, která poskytuje služby v oblasti bankovnictví a platebních služeb  již 20 let a to na území České, tak i Slovenské republiky. Do této oblasti služeb přináší transparentnost, možnost vyzkoušet si vše bez závazků a velice férové poplatky za provoz platební brány.

Jak propojit e-shop s platební bránou ComGate

stripe-icon.png Stripe

 Jedná se o zahraniční platební bránu s celosvětovým dosahem. V Česku působí od roku 2020 a získává si i zde velkou oblibu. Platební brána Stripe se vyznačuje velice rychlou a snadnou integrací, bez nutnosti složité registrace a prokazování se osobními dokumenty, a vysokou mírou zabezpečení vlastních transakcí.

Jak propojit e-shop s platební bránou Stripe

paypal.jpg PayPal

 Je celosvětová internetová peněženka, platební systém. Umožňuje přesuny peněz mezi účty, které jsou identifikovány emailovými adresami, a platbu kartami.

Jak propojit e-shop s platební bránou PayPal

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA