0 Kč bez DPH

9. Napojení na fakturační systém

Vystavujte faktury za vaše objednávky jednoduše a to přímo z vašeho e-shopu. Na inPage máte možnost propojit e-shop s fakturačním systémem iDoklad, Fakturoid a miniFAKTURA. Podívejte se, jak je to jednoduché.

Napojení e-shopu na fakturační systém

Fakturační systém vám výrazně usnadní práci s vystavováním a správou faktur vašim zákazníkům. Díky on-line řešení fakturačního systému máte možnost vystavovat faktury odkudkoli a kdykoli. Zároveň online fakturační systémy nabízí mnoho dalších možností, jak ještě lépe a efektivněji spořit čas a náklady spojené s vaším podnikáním na internetu Získáte tak čas věnovat se důležitějším věcem než jen neustálému přepisování objednávek a ručnímu vystavování faktur. 

idoklad-logo.png iDoklad

Služba slouží pro usnadnění vystavování a evidenci faktur. iDoklad vám tak může výrazně usnadnit práci s vystavováním faktur ve vašem e-shopu. Jedná se o velice rozšířený a pro své možnosti oblíbený systém.

Jak propojit e-shop se službou iDoklad

Fakturoid - logo.png Fakturoid

Služba slouží pro usnadnění vystavování a evidenci faktur. Fakturoid vám tak může výrazně usnadnit práci s vystavováním faktur ve vašem e-shopu. Služba je nabízena ve vícero variantách a nabízí i možnost službu využívat v omezené míře zdarma.

Jak propojit e-shop se službou Fakturoid

Billdu - logo.png miniFAKTURA/Billdu

Služba slouží pro usnadnění vystavování a evidenci faktur. miniFAKTURA vám tak může výrazně usnadnit práci s vystavováním faktur ve vašem e-shopu. Služba je k dispozici ve vícero lokalizacích pro CZ a SK trh je prezentována jako miniFAKTURA, pro zahraničí jako BILLDU.

Jak propojit e-shop se služou miniFAKTURA

 


Po úspěšném napojení fakturačního systému do vašeho e-shopu se určitě podívejte na náš článek Vystavení a odeslání faktury z e-shopu, kde se dočtete, jak správně odesílat objednávky do fakturačního systému.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA