0 Kč bez DPH

Významné novinky inPage roku 2016

20. 01. 2017

Máme pro vás přehled nových funkcí a shrnutí těch nejvýznamnějších změn inPage, které proběhly v minulém roce. Připomeňte si, co vše jsme pro vás během roku připravili. Na závěr vám přiblížíme i další činnosti týmu inPage, kterým se věnujeme po celý rok, a plánujeme v nich dále pokračovat. Seznam novinek si prohlédnete níže.

  1. Rychlejší načítání a zobrazování vašich stránek

    Díky přechodu na nové verze technologií PHP 7 a MySQL 5.7 došlo nejen k rychlejšímu načítání a zobrazování vašich stránek, ale změna přinesla i lepší prostředí pro budoucí vylepšení. Více se dozvíte v článku: Přechod na nejmodernější technologie – Vaše stránky jsou teď rychlejší.

    rychlejší inPage

  2. Převedli jsme webové stránky na HTTPS protokol

    HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) je zjednodušeně řečeno zabezpečená verze protokolu HTTP. K přechodu všech webů z HTTP na HTTPS došlo díky aktivaci bezplatného SSL certifikátu Basic DV od světové certifikační autority Symantec a poslední velké aktualizaci. Vaše webové stránky tak běží na šifrovaném protokolu HTTPS.

  3. Vznikla nová administrace (admin2)

    Do světa jsme vypustili novou moderní administraci, díky které si vytvoříte webové stránky ještě snadněji a rychleji. Navíc je vytvořena v responsivním designu, takže si nyní můžete svůj web upravovat i z mobilu či tabletu. Všechny důležité změny, které tato novinka přinesla, jsme zmínili v článku: Nová administrace inPage. Zajímá nás váš názor na novou administraci, neváhejte a pošlete nám ho na e-mail inpage@zoner.cz.

  4. Přidali jsme nové funkce do administrace

    Kromě zveřejnění nové administrace jsme průběžně pracovali i na nových funkcích. Ty nejdůležitější, které jsme přidali během roku 2016, si právě teď připomeneme.
     

    Zálohy – nová zásadní funkce, díky které si můžete obnovit poslední uložené verze článků, CSS stylu nebo popisu produktů ze zálohy. Více se dočtete v článku: Zálohy článků.

    Zálohy v nové administraci

    E-shop zapracovali jsme na XML feedech - nyní máte možnost výběru, kterou kategorii produktů do feedu přidáte, a můžete označit jednotlivé produkty jako bazarové. Zároveň XML feedy pravidelně aktualizujeme, aby vyhovovaly požadavkům hlavních srovnávačů Heuréka, Zboží a Google nákupy. Vzhledem k vzrůstajícím požadavkům Heuréky na definování kategorií u jednotlivých produktů jsme přidali i možnost nadefinovat tyto kategorie pro každý produkt samostatně. Dále jsme například vylepšili proces samotné objednávky a rozšířili možnosti pro nastavení různých cen dopravy a poštovného.

    Hlavní obrázek a podpora zveřejnění článků Další funkce, které jsme doplnili, slouží pro lepší podporu zveřejnění článků a příspěvků na sociálních sítích a v RSS feedech. Nově si u článků vyberete, který bude zobrazen v RSS feedu a který nikoliv. Dále jsme přidali možnost nahrát hlavní obrázek článku, který slouží pro sdílení na FB, zobrazení v RSS čtečkách a zobrazení náhledu ve výpisu článků rubriky. 

    Podpatička a prostor na začátku stránky takto se nazývají dvě nové možnosti, kam můžete přes Strukturu -> Nastavení prvků vkládat stránky s kódy například z externích programů či reklam pro jejich zobrazení na webu.

Naše další činnosti

Během roku se zabýváme nejen vývojem inPage, ale píšeme pro vás i články plné rad a tipů, jak s inPage pracovat, vytváříme webové stránky na míru a podporujeme další zajímavé projekty.

  • Nové články na blogu  V průběhu roku vám dodáváme přehled o všech novinkách inPage, píšeme návody s radami, jak s inPage pracovat, a snažíme se vám ukázat i možnosti například nadstandardních úprav přes CSS styly. Na nové příspěvky se můžete těšit samozřejmě i v roce 2017.  
  • Tvorba webových stránek týmem inPage Pro naše zákazníky vytváříme webové stránky na míru nebo v rámci jednotlivých balíčků. Během roku 2016 jsme vytvořili například weby: silvio.cz, slatinskysenk.cz, kouzelnakosmetika.cz, soficon.cz, zdravivpraci.cz nebo dolanea.cz. Vzhledem k moderním trendům a potřebě responsivity stránek se často věnujeme také redesignům stránek našich zákazníků (viz obrázky před a po). 

    Původní web tpci.czNový web tpci.cz

  • Podporujeme – V neposlední řadě se snažíme také pomáhat. Dlouhodobě podporujeme například nadané děti v rámci projektu Šance pro talent a minulý rok jsme začali podporovat i mateřskou školu Motýlek, která se zaměřuje na rozvoj dovedností a talentu.

pastelky a děti

 

Rok 2016 přinesl inPage mnoho novinek, které přispěly ke zkvalitnění našich služeb. Na jejich rozvoji ale pracujeme neustále, takže se na další vylepšení inPage můžete těšit i v roce 2017.

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů