0 Kč bez DPH

Soutěž stránky roku v inPage 2012 již zná vítěze!

Milí příznivci inPage,

i letošní začátek roku byl u inPage věnován soutěži Stránky roku. Těší nás, že i letos se sešla spousta pěkných webů. Mnohé stránky dokazují, že se vám v redakčním systému daří tvořit pěkné osobní stránky, ale i profesionální firemní prezentace.

Tento již III. ročník měl opět tři kategorie. Hledali jsme nejpovedenější Stránky roku. Menším webovým prezentacím byla věnována kategorie Nejlepší inPage Mini. Naši partněři měli možnost utkat se o nejlepší web v kategorii Nejlepší web partnera inPage.

Výherci kategorie: Stránky roku

Každý rok nás překvapuje, jak si dokážete s inPage pohrát a využít maximum jeho možností. Měli jsme možnost vidět spoustu zajímavých webů. Je pravda, že někteří ještě bojujete s nadpisy na stránkách, které jsou jednou z důležitých věcí pro internetové vyhledávače, ale přimhouřili jsme občas oči a zde jsou výherci.

1. místo
www.klinikapivonka.cz

První místo udělujeme stránkám www.klinikapivonka.cz. Jsou pěkné, vzdušné, přehledné, používají interní odkazy a třeba i aplikaci Facebook.

Rozhovor s výhercem zde.

1. místo - Klinika Pivoňka

2. místo
www.ds-foto.cz

Fotografové mají určitě smysl pro detail. I loni byl totiž mezi výherci forografický web. Stránky www.ds-foto.cz se nám prostě líbily.

2. místo

3. místo
www.halibutfishing.cz

Zapálení a nadšení pro práci této agentuře nechybí. Web www.halibutfishing.cz možná bude bude někomu připadat obyčejný, nás však právě proto zaujal.
3. místo

Výherci kategorie: inPage Mini

Možná víte, že inPage má i svoji bezplatnou variantu ke každé registrované doméně. Díky ní získáte webové stránky zdarma. Tento bezkonkurenční balíček služeb nabízí vytvoření vlastních webových stránek, e-mailovou poštu, fotogalerii nebo mini e-shop. Úžasnými weby vytvořenými v inPage Mini se můžete inspirovat níže.

1. místo
www.anglictina-karlovy-vary.cz

www stránky www.anglictina-karlovy-vary.cz vybrala porota jednohlasně. Stránky jsou přehledné, mají zvládnutou SEO optimalizaci, detaily jako favicon  i velmi dobře vybraný název domény.

Rozhovor s výhercem zde.

1. místo - Angličtina Karlovy Vary

2. místo
www.camelaplachty.eu

Stříbrné ocenění získává web www.camelaplachty.eu. Autor stránek přehledně prezentuje nabídku autoplachet. Jak nám napsal přímo majitel, v jednoduchosti je síla.

2. místo - Camela plachty

3. místo
www.autoskola-car.cz

Na stupni vítězů si odnáší symbolickou bronzovou medaili web www.autoskola-car.cz, který je mimojiné doplněn vtipnými videi se zážitky z autoškoly.
 3. místo - Autoškola Havlík

Výherci kategorie: Nejlepší web partnera inPage

Naši partneři mají zkušenosti s tvorbou webových prezentací. Pokud nevyužijete některý našich balíčků vytvoření stránek a vyhovuje vám lépe komunikace s partnerem z vašeho regionu můžete využít služeb inPage partnerů, kteří vám rádi pomohou.

1. místo
www.popas.cz

Firma věnující se ochraně povrchů a staveb, www.popas.cz, zpracovala firma Compel. Porotu zaujal mimojiné nápaditý design horního motivu.

Rozhovor s výhercem zde.

 1. místo - Popas

2. místo
www.vinarstvibalazovi.cz

Druhé místo v této kategorii získaly webové stránky www.vinarstvibalazovi.cz. Web od partnera ABS je komplexní, hezký a plní svoji funkci. Dokonce směřoval i na 1. místo, které nezískal kvůli nedostatkům v HTML kódu.

 2. místo - Vinařství Balážovi

3. místo
www.directsoft.cz

Bronzovou medaili získal partner pan Jelínek za stránky www.directsoft.cz. Na hlavní stránce je přehledný grafický panel nabízejících služeb. Web je plný informací důležitých pro zákazníky a využívá naplno všechny funkce systému inPage.

3. místo - DirectSoft

Zvláštní cena poroty

Rozhodli jsme udělit ještě jednu cenu. Tyto webové stránky se nevešly do hlavních cen, ale myslíme si, že rozhodně stojí za pozornost.

www.enoonetech.com

Jednoduchá, kompaktní prezentace, doplněná SEO optimalizací a úpravou CSS stylu rozhodla při volbě speciální ceny poroty, kterou získal web www.enoonetech.com.
Zvláštní cena poroty - Eno One Technology

Ceny v jednotlivých kategoriích

1. Cena

* Prestižní skleněná trofej za nejlepší web
* Zoner Photo Studio 15 PRO (pro kategorie Stránky roku a Nejlepší web partnera)
* Kniha Zoner Photo Studio - průvodce programem (pro kategorie Stránky roku a Nejlepší web partnera)
* Rozhovor na blog.inpage.cz
* Propagace webových stránek na stránkách společnosti ZONER software
* Informace o vašich stránkách ve firemních e-mailových zpravodajích, které osloví tisíce zákazníků
* kategorie inPage Mini vyhrává navíc inPage Standard na 1 rok zdarma

2. Cena

* Zoner Photo Studio 15 HOME (pro kategorie Stránky roku a Nejlepší web partnera)
* Kniha Zoner Photo Studio - průvodce programem (pro kategorie Stránky roku a Nejlepší web partnera)
* kategorie inPage Mini vyhrává inPage Standard na 1 rok zdarma

3. Cena * Kniha od vydavatelství Zoner Press dle vlastního výběru v hodnotě 500 Kč

Porota vyhodnotila ještě jednu speciální cenu. Zvláštní cenu poroty v kategorii Stránky roku - majitel vyhrává Zoner Photo Studio HOME 15.

Všechny výherce budeme brzy kontaktovat ohledně předání cen. Těm, kteří nevyhráli, velmi děkujeme za účast, třeba Vaše stránky budou stát na stupních vítězů příští rok.

Krásné webové stránky přeje tým inPage.

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Gratulace vítězům

    4. 3. 2013 15:11:06 | Roman Lisický

    Dobrý den. Děkujeme za nabídku možnosti účastnit se dalších kol s webem našich klientů, klientovi jsme zaslali výsledky soutěže, kdy náš klient soutěžil s webem www.ckvlha.cz a dotazoval se, zda jsme jej do soutěže opravdu přihlásili a náš klient chce zda nám můžete poslat zhodnocení jeho webu. Prosím tedy o zaslání hodnocení na náš email. Děkuji Lisický Roman

    Odpovědět

  • Re: Gratulace vítězům

    5. 3. 2013 14:42:46 | Martina Kubíková

    Dobrý den pane Lisický,
    přihlášku stránek od majitelky www.ck-vlha.cz evidujeme ze dne 9.1. (11:13h). Jde o dobrovolnou soutěž, hodnocení bylo objektivní a není tedy možné dělat individuální hodnocení všech přihlášených stránek v rámci této soutěže. Můžeme ale prozradit, že tento web skončil těsně pod stupni vítězů. S pozdravem Martina Kubíková.

    Odpovědět

  • vítězné stránky

    26. 8. 2013 17:58:12 | Lucie Špačková

    Dobrý den, vítězné stránky kliniky Pivoňka http://www.klinikapivonka.cz/ mají v pravém boxu umístěný odkaz na facebookové stránky, kde se zobrazuje, kolik lidí je fanouškem této stránky právě na této sociální síti a po kliknutí na tlačítko "to se mi líbí" se člověk stane fanouškem facebookových stránech. Chtěla bych se zeptat, jak to v systému InPage udělat? na Vašem blogu jsem takový návod nenašla (jen na talčítka "like", kdy se obsah konkrétní stránky sdílí na facebooku). Děkuji za odpověď

    Odpovědět

  • RE: vítězné stránky

    27. 8. 2013 10:15:57 | Vladimír Souš

    Dobrý den paní Špačková, vše se řeší v právě Vámi zmíněném návodu "Jak přidat tlačítko LIKE na FB" (http://www.blog.inpage.cz/inpage/jak-pridat-tlacitko-to-se-mi-libi-od-facebooku-na-web/), stačí příslušně nastavit FB generátor kódu - zatrhnout "show faces" - je to v návodu popsáno. Přeji hezký den.

    Odpovědět