0 Kč bez DPH

Základní tipy pro lepší webové stránky s inPage

02. 11. 2009

Při procházení stránek našich zákazníků jsme si všimli některých chyb, které se velmi často opakují. Proto jsme pro vás připravili základní tipy, jak se těmto chybám vyvarovat a zvýšit tak kvalitu vytvářených webových stránek.

Tvořte správně hlavní nadpisy

Také začíná Váš web větou "Vítejte na našich stránkách"? Takto špatně zvoleným nadpisem se zásadně připravujete o možnost využití jednoho z hlavních prvků stránky. Správně zvolený nadpis by měl co nejlépe vystihovat obsah dané stránky, protože má velký význam při optimalizaci stránek pro vyhledávače (= aby se Vaše stránky dostaly na přední pozice při vyhledávání ostatními) a návštěvník se podle nadpisu na stránce také orientuje.

Přečtěte si více o tvorbě hlavního nadpisu

Správné formátování textu

Vytvořili jste stránku, ale písmo se Vám zdá být nevýrazné? Rozhodli jste, že nejlepším řešením je zvětšení či obarvení písma? Nadměrné a neuvážené formátování stránek, můžete vzhled a kvalitu www stránek výrazně snížit.

Přečtěte si více o formátování textu

Používání klíčových slov

U stránek je důležité, aby byly na internetu vidět. Je proto velmi podstatné zaměřit se na používání klíčových slov. Text na stránce, který obsahuje ve správném poměru vhodná klíčová slova, může významně ovlivnit pozice webu ve výsledcích vyhledávání.

Přečtěte si více o používání klíčových slov

HTML hlavička stránek

Pro laika je výraz HTML hlavička stránek nic neříkající. Přesto jednoduchým vyplněním položek hlavičky lze dosáhnout lepšího umístění webové prezentace ve vyhledávačích (Seznam.cz, Google.com).

Přečtěte si více o HTML hlavičce stránek

Používejte vlastní e-mail

Máte vlastní doménu a stále používáte freemail od jiných poskytovatelů jako je @seznam.cz, @centrum.cz, @gmail.com a další? Používejte vlastní emailové adresy @nazev-domeny.cz a prezentujte se jako profesionálové co mají nejen své www stránky, ale také vlastní e-mail.

Přečtěte si více o založení vlastního emailu

Jednoduchá úprava kontaktu

Vyplnili jste na svých stránkách kontakt, ale adresa se "mačká" v jednom řádku? Pomůže Vám tzv. zalomení. Chcete-li zalomit některé z polí v kontaktu, použijte znak #. Tento znak Vám pomůže <stron

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA

Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Dotaz

    28. 10. 2009 7:31:50 | Steklý

    Uvažuji o využití inPage, ale nechce se mě zkoumat podrobně podmíky. Připusťme, že půjdu do varianty inPage Standard. Tím získám možnost vytvářet pouze jednu webovou prezentaci či více. A jak to je v dalších letech. Platba se opakuje? Za co a v jaké výši?

    Odpovědět

  • K dotazu:

    29. 10. 2009 10:13:04 | admin

    Dobrý den pane Steklý,
    inPage standard u nás pořídíte do 30.11.2009 za cenu CZ domény, tedy za 240 Kč bez DPH. Následující rok stojí obnova programu vč. obnovy domény 1200 Kč bez DPH. Každý rok je třeba uhradit platbu za obnovu služby i domény. Za tuto cenu můžete vytvořit jedny www stránky.
    Váš admin inPage

    Odpovědět

  • Dotaz

    4. 1. 2010 14:06:21 | musková

    Chcela by som si u vás obstarať inPage Standard,predtým som mala vlastnú stránku a doménu,ale bola 3 krát napadnutá vírusom a zablokovaná.Budem mať u vás istotu,že stránka bude vždy v poriadku a funkčná.
    Ďakujem

    Odpovědět

  • RE: dotaz

    17. 3. 2010 9:49:15 | admin

    Dobrý den, k napadení prezentace dochází ze strany chybných kroků uživatele, pravděpodobně si ukládáte na svůj PC nebo na FTP přístupová hesla a tím pak usnadníte útočníkovi, že napadne vaši webovou prezentaci. V každém případě vám u inPage nic takového nehrozí, pokud však budete postupovat v souladu s našimi doporučeními, viz nápověda k napadené prezentaci:
    http://help.czechia.com/clanek/napadena-prezentace/

    Odpovědět