0 Kč bez DPH

Novinky inPage - léto 2021

Na inPage jsme v poslední době přidali množství novinek a proto je dobré si je shrnout. E-shop si můžete nově propojit s fakt. systémem MiniFaktura a s provizním systémem Affilbox. K tomu jsme pro vás nachystali ještě 6 nových Profesních šablon. Více podrobností najdete v tomto článku.

Profesní šablony léto 2021.png

6 nových Profesních šablon

Připravili jsme pro vás 6 nových Profesních šablon. Nově si můžete vybírat z šablon Zvuková a světelná technika, Svatba, Komunitní centrum, Masáže, Hudební klub a Realitní makléř.

Zjistit více

Affilbox - banner.png

Provizní systém Affilbox

Nově lze propojit váš e-shop na inPage s affiliate systémem Affilbox. Jedná se o provizní systém, s jehož pomocí si zakládáte vlastní síť obchodních partnerů a za to, že propagují váš produkt či služby, je odměňujete.

Zjistit více

Registrace Billdu.png

Fakturační systém miniFAKTURA

Služba slouží pro usnadnění vystavování a evidenci faktur. miniFAKTURA vám tak může výrazně usnadnit práci s vystavováním faktur ve vašem e-shopu.

Zjistit více

Vyzkoušejte si inPage nezávazně

Služba inPage Start je nabízena stále na první rok zdarma! Tak neváhejte a vytvořte si plnohodnotné webové stránky ještě dnes například na některé z našich nových Profesních šablon

Vyzkoušet inPage

Připravujeme

Další rozvoj inPage je již v plném proudu. V brzké době se můžete těšit na spousty novinek. Plánujeme například nasazení platební brány ComGate, napojení e-shopu na další dopravce a možnost vytvořit si na inPage MINI jednoduchou vizitku.

Máte se jistě na co těšit!

Tým inPage
info@inpage.cz

Web s doménou ZDARMA